Το έργο SmartPeach συστήθηκε στους επισκέπτες της διεθνούς έκθεσης FRUIT LOGISTICA 2020

O Αγροτικός Συνεταιρισμός Επισκοπής Νάουσας συμμετείχε και φέτος ως εκθέτης στη διεθνή έκθεση FRUIT LOGISTICA η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο μεταξύ 5-7 Φεβρουαρίου 2020. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση στον τομέα των οπωροκηπευτικών στην Ευρώπη, η οποία φέτος προσέλκυσε περισσότερους από 3.300 εκθέτες από 90 διαφορετικές χώρες και περίπου 72.000 επισκέπτες από 135 χώρες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι άνθρωποι του Α.Σ. Επισκοπής Νάουσας μίλησαν με Έλληνες και ξένους επισκέπτες και πελάτες σχετικά με το έργο SmartPeach και τις δραστηριότητές του και το ενδιαφέρον για τη δυνατότητα παραγωγής ροδάκινου μέσω της ευφυούς γεωργίας ήταν αυξημένο.

Στο περίπτερο του Συνεταιρισμού μεγάλος αριθμός επισκεπτών είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί για τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται το σύστημα ευφυούς γεωργίας στην καλλιέργεια του ροδάκινου αλλά και το σημαντικό ρόλο του Συνεταιρισμού σε αυτήν την προσπάθεια. Επίσης, οι επισκέπτες είχαν πρόσβαση και στο έντυπο υλικό (φυλλάδια) του έργου, το οποίο όπως και το νέο πόστερ του έργου, ήταν διαθέσιμο σε εμφανές σημείο του περιπτέρου του Συνεταιρισμού.

Smart Peach at Fruit Logistica 2020

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παραγωγή μέσω ευφυούς γεωργίας έδειξαν οι επισκέπτες, πολλοί από τους οποίους ήταν ήδη ενημερωμένοι για προσεγγίσεις που επιτρέπουν την παραγωγή φρούτων με μειωμένες εισροές και μειωμένη υπολειμματικότητα. Οι άνθρωποι του Συνεταιρισμού είχαν τη δυνατότητα να αναφερθούν στα οφέλη της ευφυούς γεωργίας, μεταξύ των οποίων το μειωμένο κόστος παραγωγής αλλά και το μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Smart Peach at Fruit Logistica 2020

Ο Διευθυντής του Α.Σ. Επισκοπής Νάουσας κ. Τσιακίδης και η κα Οικονομίδου.

Share This Post