Η NEUROPUBLIC, συντονιστής φορέας του έργου SmartPeach συμμετείχε στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 11-19 Σεπτεμβρίου 2021. Παρά το πρωτοφανές υγειονομικό πλαίσιο και τις δυσκολίες της περιόδου, η 85η ΔΕΘ κατόρθωσε να προσελκύσει περισσότερους από 87.000 επισκέπτες.

Η NEUROPUBLIC συμμετείχε στην έκθεση με δικό της εξωτερικό περίπτερο, το οποίο προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Κεντρικό θέμα του περιπτέρου ήταν το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense της εταιρείας και η συμμετοχή της εταιρείας σε έργα.

Το SmartPeach στην 85 Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου, η NEUROPUBLIC παρουσίαζε τη συμμετοχή της σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά χρηματοδοτούμενα έργα, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από το προσωπικό της εταιρείας για κάθε έργο και να λάβουν σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Συγκεκριμένα για το έργο SmartPeach, η NEUROPUBLIC είχε την αφίσα του έργου σε εμφανή θέση του περιπτέρου ενώ το τρίπτυχο φυλλάδιο του έργου ήταν διαθέσιμο στους επισκέπτες, μεταξύ των οποίων παραγωγοί ροδάκινου, συνεταιριστικοί φορείς και γεωπόνοι, οι οποίοι είχαν και την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την εφαρμογή της ευφυούς γεωργίας στην καλλιέργεια του ροδάκινου και τα οφέλη που αποκομίζουν οι παραγωγοί από αυτή.

Το SmartPeach στην 85 Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης