Το Food Market Show 2020, η πρώτη διαδικτυακή Έκθεση Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 8-11 Δεκεμβρίου 2020.

Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων των τροφίμων και ποτών με τους συμμετέχοντες εκθέτες να είναι αποκλειστικά Έλληνες παραγωγοί και προσφέρει μια πλήρη εικόνα της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο. Αποτελεί ένα έξυπνο εργαλείο που ενισχύει την εμπορική δραστηριότητα και έτσι δίνει η δυνατότητα στους Έλληνες εξαγωγείς, που άντεξαν μέσα στην πανδημία, να προωθήσουν τα προϊόντα τους και να βρεθούν σε ένα ψηφιακό περιβάλλον συνάντησης με τους επαγγελματίες αγοραστές του κλάδου της λιανικής και της χονδρικής πώλησης, τους διανομείς, τους αγοραστές των σούπερ μαρκετ, των ξενοδοχείων και της εστίασης κ.λπ.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλυβίων Πέλλας, ένας από τους δύο παραγωγικούς φορείς του SmartPeach θα βρίσκεται ανάμεσα στους συμμετέχοντες της Έκθεσης, η οποία αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επισκεπτών / αγοραστών από περισσότερες από 80 χώρες.

Μέσα από το δικό του ψηφιακό Περίπτερο, οι άνθρωποι του Α.Σ. Καλυβίων Πέλλας θα έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν το έργο SmartPeach σε δυνητικούς πελάτες και συνεργάτες στο εξωτερικό, με αναφορά στο έργο να περιλαμβάνεται στο προφίλ του Συνεταιρισμού που είναι διαθέσιμο μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της Έκθεσης.

Η συμμετοχή των επισκεπτών στην Έκθεση Food Market Show είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται δωρεάν εγγραφή.